Kaipaatko päivääsi vaihtelua? Ota itsellesi kuppi kahvia tai teetä, asetu mukavasti ja tule jakamaan yhteinen kahvihetki tiistaina 23.6.  klo 13-14
Voit osallistua tapaamiseen internet-yhteydellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella

Klikkaa itsesi mukaan kahvilaan tapaamaan muita omaishoitajia. Aiheena juhannus ja siihen liittyvät uskomukset ja taiat. Onko sinulla sellaisia?

Kahvilassa on vieraita Satakunnan Omaishoitajayhdistyksessä ja he näyttävät juhannuksesta kertovan lyhyen videon.

Klikkaa tästä itsesi mukaan kahvilaan

 

OHJEITA:

Alla oleva kuva tulee näkyviin linkkiä klikatessa:

Klikkaa EI-painiketta ja jatka klikkaamalla ”Liity sen sijaan verkossa”
Älä huomioi tekstejä ”Saat parhaan Teams-kokemuksen työpöytäsovelluksella”, ”Lataa Windowssovellus” ja ”Onko sinulla jo Teams-sovellus? Käynnistä se nyt”. Klikkaa ainoastaan kohtaa ”Liity sen sijaan verkossa”.

Kun pääset kokoustilaan, vie hiiren kursori (eli se nuoli, jota liikutat hiirellä) suunnilleen keskelle näyttöä. Eteesi aukeaa työkalurivi. Alla olevaan kuvaan on merkitty, mitä mistäkin kuvakkeesta tapahtuu.

Kello näyttää, kuinka kauan olet ollut paikalla,
Videokameran saa klikkaamalle päälle ja pois. Jos kameran päällä on viiva, kamera ei ole päällä. Tapaamisen aluksi kannattaa pitää kamera auki. On mukava nähdä, keitä paikalla on. Myöhemmin kameran voi sammuttaa klikkaamalla.
Mikrofoni toimii samalla periaatteella. Jos päällä on viiva, mikrofoni ei ole käytössä. Klikkaamalla kuvaketta, saan oman äänen kuuluviin.
Puhekuplaa klikkaamalla, aukeaa oikealle keskustelualue. Keskustelualueelle voit kirjoittaa kommentteja muiden osallistujien nähtäväksi.

MUKAVAA JA RENTOA VERTAISTUEN VOIMAA! OLET TODELLAKIN TERVETULLUT MUKAAN