Tampereen Seudun Omaishoitajat ry on Pirkanmaalla toimiva omaishoitajien tuki- ja edunvalvontajärjestö. Yhdistyksen tehtävänä on neuvoja ja opastaa omaistaan hoitavia, järjestää vertaistukitoimintaa sekä ajaa omaishoitajien etua ja näin parantaa heidän asemaansa. Tampereen Seudun Omaishoitajat ry on Omaishoitajaliiton jäsenyhdistys.

Oman alueemme aluekoordinaattori on Pia Järnstedt, puh. 020 7806 581.

Löydät meidät myös Facebookista Tampereen Seudun Omaishoitajat.

Hallinto

Yhdistyksen hallinnosta ja toiminnan suunnittelusta vastaa yhdistyksen hallitus. Hallitus kokoontuu kerran kuussa. Päätösvalta yhdistyksessä kuuluu yhdistyksen sääntöjen mukaan sen jäsenille. Kaikille jäsenille avoin sääntömääräinen vuosikokous pidetään toukokuun loppuun mennessä. Kokouskutsu julkaistaan jäsenlehdessä.

HALLITUS 2019

•EERO-VEIKKO NIEMI, puheenjohtaja
•TUIJA SEPPÄNEN, varapuheenjohtaja
•JAANA VÄLIAHO, taloudenhoitaja